Met onze aanbiedingen boekt u de beste prijs voor een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Volendam! Op deze manier weet u dat u voordelig een nachtje weg kan zonder teveel te betalen. De aanbiedingen variëren per periode dus twijfel niet te lang en boek uw overnachting. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons prachtige visserdorpje!  

ontdek onze beste deals!

AANBIEDINGEN

Bij Van der Valk Hotel Volendam geniet u met deze bestseller van een extra voordelig nachtje/weekendje weg inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet! Ga fietsen of wandelen in de omgeving Waterland en ontspan achteraf in ons restaurant/hotelbar. Annuleren kan tot 12.00 op de dag van aankomst.

Bent u van plan Volendam te gaan ontdekken maar moet u alleen uw verblijf nog boeken? Stop met zoeken, deze superdeal is extra voordelig, zo geniet u van een heerlijke overnachting inclusief ontbijtbuffet tegen een gunstig tarief. Upgrade uw verblijf of ontdek onze andere faciliteiten. Het verschil met de bestseller is dat deze Superdeal niet kosteloos geannuleerd kan worden. 

Zorgeloos genieten bij Van der Valk hotel Volendam met dit unieke zondag arrangement! Een mooie afsluiter van de week door uw zondag te spenderen op deze prachtige plek met een flesje bubbels (Cava piccolo). In dit zondag arrangement verblijft u ook nog eens in een comfortabele kamer inclusief uitgebreid ontbijt in ons restaurant. Kom heerlijk genieten bij ons! 

Een extra lang weekend, wie wil dat nou niet? Zo kunt u tijdens deze 3=2 minivakantie bij Hotel Volendam genieten van een extra overnachting en betaalt u er maar voor 2 inclusief uitgebreid ontbijt. Kom genieten samen met uw gezelschap van de extra tijd samen om nader tot elkaar te komen, de faciliteiten te ontdekken en/of de omgeving te verkennen. 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten