Agenda

Omgeving

Geniet van alles wat Van der Valk Hotel Volendam en haar directe omgeving u biedt. Lees meer

Volgende

Tino Martin avond 2020

18 jan 2019 - 03 apr 2020

€ 80,00 p.p.

€ 80,00 per kind

Van der Valk Hotel Volendam

Houd u van Nederlandse muziek en een feestje? Kom dan naar de Tino Martin avond op 24 januari, 7 februari, 27 maart of 3 april 2020. Tino Martin, ,Glenn Palm, Ramon Beense en Boy Levi komen de boel op stelten zetten en het beloven dan ook spectaculaire avonden te worden! Geniet van een hapje en drankje uit ons Hollands gedistilleerde assortiment en zing mee met nummers bekende nummers.

De avond van 27 januari 2020 is inmiddels volgeboekt!

Geen zin om na afloop terug naar huis te rijden? Wij hebben deze avonden speciale overnachtingsarrangementen. Nadat de avond is afgelopen, rolt u zo uw bed in en geniet u in de ochtend van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Let op! Wij vragen voor de Tino Martin Avonden een vooruitbetaling!!

Let op! Voor uw reservering gelden speciale betalings- en annuleringsvoorwaarden.
1. Wij vragen voor onze Hollandse Avonden een vooruitbetaling, welke vier weken voor aanvang van het evenement voldaan dient te zijn. Indien dit niet het geval is, staat het Van der Valk Hotel Volendam vrij om de reservering te annuleren.
2. Tot drie weken voor aankomst mogen reserveringen voor het evenement kosteloos geannuleerd worden.
3. Voor groepen gelden speciale annuleringsvoorwaarden, vraag hierna bij de receptie.

Voor al onze Hollandse Avonden gelden speciale annulerings- en betalingsvoorwaarden. Voor een overzicht van al onze voorwaarden en voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze receptie.

Reserveer hier uw kaarten!