Agenda

Omgeving

Geniet van alles wat Van der Valk Hotel Volendam en haar directe omgeving u biedt. Lees meer

Volgende

Live Cooking Buffet

01 jan 2019 - 29 jun 2019

€ 37,50 p.p.

€ 16,50 per kind

Live Cooking Buffet 
Geniet elke zaterdagavond van heerlijke gerechten.

Start de avond met verschillende kleine hapjes als gerookte zalm, carpaccio, een mix van garnalen of een heerlijk vers soepje. Laat u daarna verrassen door onze koks die de lekkerste gerechten voor u bereiden. Wat dacht u van gewokte groente, kippendijen van de grill of een sliptongetje met butter en eek? Of u nog één gerecht neemt of van alles een beetje, het is allemaal mogelijk! Voeg daar nasi, frites of gebakken aardappelen aan toe en maak uw maaltijd compleet. De (aller)kleinste serveren wij frietjes, frikandellen en kipnuggets.

Eet niet teveel, want er staan ook nog lekkere zoetigheden op u te wachten (de chocoladeliefhebber kan zijn lol bij ons op met de chocoladefontein!). Eén ding is zeker, het all-inclusief Live Cooking Buffet biedt voor ieder wat wils!

Wanneer?

Elke zaterdagavond* van 17:30 tot 22:00. Elk halfuur te reserveren tussen 17:30 en 19:00 uur. 

Vanaf 6 Juli zal er geen Live Cooking meer georganiseerd worden !!

*2 februari & 25 mei is er helaas geen Live Cooking

Prijzen
Volwassenen: €37,50 per persoon. 
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €16,50 (t/m 3 jaar gratis) 

Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt genieten van het buffet en dranken (bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, tafelwater, koffie en thee). 

Reserveren? 
Reserveren kan via onderstaande button, telefonisch via 0299-365656, per e-mail via info@hotelvolendam.com of via een chatbericht op onze Facebookpagina.

Reserveer een tafel