Agenda

Omgeving

Geniet van alles wat Van der Valk Hotel Volendam en haar directe omgeving u biedt. Lees meer

Volgende
extra-Prive-1

Familiebuffet

01 jan 2017 - 31 dec 2019

€ 29,95 p.p.

€ 12,50 per kind

De Moestuin BBQ Live 
In de maand augustus organiseren wij driemaal de Moestuin BBQ Live. Geniet een avond lang van heerlijke barbecuegerechten. Meer informatie over De Moestuin BBQ Live leest u hier.

Familiebuffet 
Heeft u op zondagavond geen zin om te koken? Wat speciaals te vieren? Of gewoon zomaar? Sluit het weekend goed af door samen met uw familie te genieten van het onbeperkt familiebuffet bij Van der Valk Hotel Volendam. Geniet deze avond van de heerlijkste gerechten. Neem een carpaccio, soepje, een salade, wat frietjes, biefstuk van de grill of één van de vele andere gerechten die á la minute voor u worden bereid of voor u klaar staan. Worden de kinderen wat ongeduldig aan tafel? Terwijl u rustig verder eet, vermaken zij zich in de kidscorner. 

Groot of klein? Het familiebuffet biedt genoeg keuze voor iedereen! 

Wanneer? 
Elke zondagavond* van 17:00 tot 21:30. Te reserveren tussen 17:00 en 19:00 uur.

Van 30 juni t/m 15 september is er geen familiebuffet i.v.m zomerstop!

Prijzen
Volwassenen: €29,95 per persoon 
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €12,50 per persoon (t/m 3 jaar gratis)

Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt genieten van het buffet en dranken (bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, tafelwater, koffie en thee). 

Reserveren?
Reserveren kan via onderstaande button, telefonisch via 0299-365656, per e-mail via info@hotelvolendam.com of via een chatbericht op onze Facebookpagina.

Reserveer een tafel