De Moestuin

Moestuindiners

Wilt u eens wat anders dan een driegangenmenu geserveerd in ons restaurant? Kom naar één van onze Moestuindiners! Tijdens De Moestuindiners serveren wij een viergangendiner op ons terras aan de overkant van de vijver. Neem plaats aan de lang gedekte tafels en geniet in de buitenlucht van heerlijk vers bereidde gerechten. Om de avond compleet te maken serveren wij, indien gewenst, bij elke gang een bijpassend wijntje.

Wanneer de kou al een beetje in aantocht is, houden wij onze Najaarsproeverij. Op 21 september en 19 oktober 2018 kunt u genieten van vier verschillende gangen, waarbij onze chef-kok is geïnspireerd door het seizoen herfst. Het is dan ook nog een verrassing wat onze chef-kok voor u heeft bedacht. Is het deze avond echt koud of regent het? In eerste instantie gaan wij proberen om de boel op te warmen met terraskachels, dekentjes en een vuurkorf. Is dit niet haalbaar dan zal onze Najaarsproeverij binnen in één van onze zalen plaatsvinden.

Wanneer? 
          - Najaarsproeverij 21 september 2018
          - Najaarsproeverij 19 oktober 2019 

Prijzen
Al onze Moestuindiners zijn voorzien van dezelfde prijs.
Volwassenen: €37,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €12,50 per persoon ( t/m 3 jaar gratis)

Handig om te weten:

  • Alle prijzen zijn inclusief bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee.
  • Mocht het zeer slecht weer zijn, dan vind het Moestuindiner binnen in één van onze zalen plaats.
  • Indien nodig zijn er terraskachels en dekentjes aanwezig.
  • U kunt met andere mensen aan één tafel zitten. Er worden lange tafels opgedekt, waar u met uw gezelschap aan kunt plaatsnemen.
  • Lust u iets niet of bent u ergens allergisch voor? Laat dit dan tijdig aan ons weten, dan houdt onze chef-kok daar rekening mee.

Reserveer hier het Moestuindiner