Kerstmenu Box

Een Valk Kerst thuis!
Geniet van een 5-gangen diner thuis

Door heel Nederland bezorgt aan huis op 23 & 24 december.
Op onze locatie kunt u het menu afhalen tussen 11:00-16:00 uur.

Verras uw gasten met een vijfgangen kerstmenu met de smaken van Van der Valk.  Onze menubox wordt gekoeld bezorgd en kunt u ook afhalen in een deelnemende Valk locatie.  Bekijk op deze pagina ook foto's van alle gerechten in de box. En hier vindt u de foto's van de gerechten in de vegetarische menubox.

Met onze Kerstmenubox zet u met slechts een paar handelingen een feestelijk vijfgangendiner op tafel. 

 1. Kies uw menubox
  We hebben een heerlijke menubox voor u samengesteld. Natuurlijk hebben we ook een vegetarische variant. Eén box is voor twee personen geschikt. We verkopen onze kerstmenu's alleen per box van twee personen.
   
 2. Wijnarrangement
  U kunt behalve een menubox ook een wijnarrangement bestellen. Dat bestaat uit vier heerlijke wijnen die onze sommelier heeft uitgezocht bij de gerechten uit het menu.
   
 3. Bezorgen of ophalen
  Tijdens het afrekenen kiest u voor bezorgen of ophalen. Wij bezorgen gekoeld aan huis door heel Nederland. Afhalen kan op een van de deelnemende Van der Valk locaties.
   
 4. Koken en genieten
  Onze menubox komt met instructies van de chef. Het menu is toegankelijk en voor iedereen te maken, ook als u weinig kookervaring heeft. Zo geniet u samen van een heerlijke Kerst.

  Reserveer hier uw Kerst Menubox