Restaurant

Live Cooking Buffet

Geniet elke zaterdagavond van heerlijke gerechten.
Start de avond met verschillende kleine hapjes als gerookte zalm, carpaccio, een mix van garnalen of een heerlijk vers soepje. Laat u daarna verrassen door onze koks die de lekkerste gerechten voor u bereiden. Wat dacht u van gewokte groente, kippendijen van de grill of een sliptongetje met butter en eek? Of u nog één gerecht neemt of van alles een beetje, het is allemaal mogelijk! Voeg daar nasi, frites of gebakken aardappelen aan toe en maak uw maaltijd compleet. De (aller)kleinste serveren wij frietjes, frikandellen en kipnuggets.

Eet niet teveel, want er staan ook nog lekkere zoetigheden op u te wachten (de chocoladeliefhebber kan zijn lol bij ons op met de chocoladefontein!). Eén ding is zeker, het all-inclusief Live Cooking Buffet biedt voor ieder wat wils!

Wanneer?
Elke zaterdagavond* van 17:30 tot 22:00. Elk halfuur te reserveren tussen 17:30 en 19:00 uur. 
Let op! Vanwege een bruiloft vindt er op 9 juni geen Live & Cooking buffet plaats. Daarnaast is er een zomerstop van 18 juni tot 21 september. 

Prijzen
Volwassenen: €37,50 per persoon. 
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €16,50 (t/m 3 jaar gratis) 

Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt genieten van het buffet en bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, tafelwater, koffie en thee. 

Reserveren? 
Reserveren kan via onderstaande button, telefonisch via 0299-365656, per e-mail via info@hotelvolendam.com of via een chatbericht op onze Facebookpagina.

Reserveer een tafel