Restaurant

Live Cooking Buffetten

Hebt u geen zin om te koken? Wat te vieren? Of gewoon zomaar? Elk weekend organiseren wij verschillende Live Cooking Buffetten! Geniet van diverse heerlijke gerechten. Start met kleine hapjes als zalm, carpaccio, garnalen of een vers soepje. Laat u daarna verrassen door onze koks die de lekkerste gerechten voor u bereiden. Wat dacht u van kippendijen van de grill of een sliptongetje met butter en eek? Of u nou één gerecht neemt of van alles een beetje, het is allemaal mogelijk! Eet niet te veel, want er staan ook nog lekkere zoetigheden op u te wachten.

Ook aan de (aller-)kleinste wordt gedacht. Met hun eigen mini buffet vol met patatjes en kleine snacks zitten zij aan het einde van de avond wel vol. Dat niet alleen, terwijl u rustig verder eet vermaken zij zich ondertussen in de kindercorner. Zo kunt u ook met kinderen heerlijk uiteten.

Eén ding is zeker, de all-inclusief Live Cooking Buffetten bieden voor ieder wat wils!

Wanneer?
Wij hebben de volgende Live Cooking buffetten: 

Live Cooking buffet op zaterdag

Geniet een zaterdagavond lang van heerlijke gerechten.

Het Live Cooking Buffet vindt  elke zaterdagavond plaats van 17:30 – 22:00 uur. En is elk halfuur te reserveren tussen 17:30 en 19:00 uur.

Prijzen Live Cooking buffet op zaterdag 
Volwassenen: €37,50 per persoon 
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €16,50 per persoon 
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis

Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt genieten van het buffet en bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, tafelwater, koffie en thee.

2 februari & 25 mei is er geen Live Cooking buffet!

Van 6 juli is er geen live cooking buffet meer!

Zondagsbrunch

Uw verjaardag vieren, een jubileum of gewoon zomaar? Elke zondag kunt u in Van der Valk Hotel Volendam terecht voor een uitgebreide Live Cooking Brunch. Geniet van een vers gemaakte smoothie, een bakje yoghurt met chiazaad, lijnzaad en goijbessen of wat dacht u van een vers afgebakken broodje met zalm? Met een voorgerechten-, warm-, salade-, en dessertbuffet is er meer dan genoeg keuze voor iedereen.

Prijzen Zondagsbrunch 
Volwassenen: €25,00 per persoon 
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €12,50 per persoon 
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis

Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt genieten van het buffet en koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Van 30 juni t/m 15 september is er geen brunch i.v.m zomerstop!

Familiebuffet op zondag

Sluit het weekend goed af met het Familiebuffet op zondag! Groot of klein? Het familiebuffet biedt genoeg keuze voor iedereen!

Het Familiebuffet vindt elke zondagavond plaats van 17:00 – 21:30 uur. En is elk half uur te reserveren tussen 17:00 en 19:00 uur.

Prijzen Familiebuffet op zondag 
Volwassenen: €29,95 per persoon 
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €12,50 
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis

Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt genieten van het buffet en bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, tafelwater, koffie en thee.

Van 7 juli is er geen familiebuffet meer!

Reserveren? 
Reserveren kan via onderstaande button, telefonisch via 0299-365656, per e-mail via info@hotelvolendam.com of via een chatbericht op Facebookpagina.

Reserveer een tafel