Zalen
van der Valk Hotel Volendam telt 3 vergaderhamers.

Congres- en vergaderclassificatie

Van der Valk Hotel Volendam is geclassificeerd als 3-hamer-vergaderaccommodatie. Vergaderhamers geven objectief inzicht in de kwaliteit en de faciliteiten van vergader- en congresaccommodaties in Nederland en België. Classificatiegegevens van accommodaties worden via consumenten- en boekingssites voor u toegankelijk en transparant gemaakt. Op deze manier kan snel en gemakkelijk een geschikte accommodatie worden gevonden die voldoet aan uw eisen van o.a. omvang, bereikbaarheid en kwaliteit.

3 Vergaderhamers: efficiënt & comfortabel

Het aantal hamers geeft het niveau van classificatie weer en kan variëren van 1 tot en met 5 hamers. Eén hamer staat voor toegeruste, maar eenvoudige bedrijven en vijf hamers staan voor de meest luxe bedrijven. Ons hotel is geclassificeerd met drie hamers en dus erkend als een accommodatie met een verzorgde uitstraling die voldoet aan de hoge technische vereisten voor vergaderen. Als geclassificeerde accommodatie wordt ons hotel periodiek gecontroleerd om vast te stellen of er nog steeds wordt voldaan aan de gestelde normen en criteria van de hamercategorie. Zodoende kunt u ervan verzekerd zijn dat wij de gegarandeerde kwaliteit blijven leveren.

Wilt u weten aan welke normen ons hotel voldoet? Kijkt u dan op www.vergaderhamer.nl en het certificaat voor de details.

Vraag een offerte aan