Zalen

Bruiloften

Vier uw bruiloft in Van der Valk Hotel Volendam. Onze zalen en professionele service bieden alle gelegenheid om uw bruiloft in een romantische sfeer te vieren. Wij helpen u graag bij het verzorgen van een onvergetelijke dag, helemaal in uw stijl.

Onze locatie

Om kennis te maken met onze zalen nodigen we u uit om eens bij ons op locatie te komen. U kunt zich dan optimaal oriënteren om uw bruiloft naar uw wensen in te richten en dat gaat het beste met een persoonlijke afspraak. Onze salesmanager leidt u rond door onze zalen, zodat u direct merkt of u zich thuisvoelt in onze ambiance.

Arrangementen

Speciaal voor deze dag kunt u uit verschillende feest- en drankenarrangementen kiezen.  voor al onze mogelijkheden voor uw bruiloft.

Huur een zaal

Vraag voor uw bruiloft geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze sales afdeling. U bent bij ons van harte welkom.

Factuur op aanvraag: Indien u een boeking wilt maken en de rekening naar uw bedrijf wilt laten sturen ontvangen wij graag een uittreksel van de KVK van het bedrijf per fax/mail wat er door de firma zal worden betaald. Wij sturen geen rekeningen naar bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn.

Vraag een offerte aan

Bekijk ook: