Van der Valk Hotel Volendam

Zalen

De Moestuin

Onze moestuin leent zich ook uitstekend voor een heerlijk avondje BBQ.

Voor u en uw gezelschap hebben wij een bijzondere barbeque ervaring in ons assortiment. Wij verzorgen op authentieke wijze de barbeque. Beleef nu de absolute barbeque sensatie met onze “Smoker”, een op hout gestookte buitenbarbecue. Op deze drie meter lange, originele Amerikaanse BBQ bereiden wij de lekkerste gerechten. Onze pitmasters zorgen voor de ultieme smaakbeleving. Zij bereiden voor u een “Côte de Boeuf”, op het bot gegaarde Rib-Eye van dry aged Hollandse Blonde d’Aquitaine of een “Hot Smoked Salmon", hele warm gerookte zalmzijdes ingewreven met BBQ specerijen, maar ook de een heerlijk hamburgertje zit in het assortiment.
Uiteraard maken wij lekkere en frisse salades en side dishes en ook diverse kleine voorgerechtjes.

Natuurlijk sluiten wij de maaltijd in stijl af met een van onze befaamde Grand dessertbuffet.

Tijdens deze bijzondere BBQ avond of middag verzorgen wij natuurlijk ook de drankjes.
Er worden heerlijke bijpassende wijnen, tafelwater, frisdranken, sappen en Hollands gedistilleerd dranken geserveerd. Wilt u het arrangement uitbreiden met buitenlands gedistilleerd is dit ook mogelijk.

Of het nu is voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of gewoon even gezelilig samenzijn met vrienden.
Onze moestuin is de beste plek om uw feest te vieren.

Vraag een offerte aan

BBQ Arrangement A ( 5 uur )

BBQ Arrangement A ( 5 uur )

Voor gezelschappen van 30 tot 250 personen
€ 49,50 per persoon

Inclusief wijn, bier, vruchtensappen, tafelwater, frisdranken en gedistilleerd van het Hollandse assortiment.
Wilt u het arrangement uitbreiden met buitenlands gedistilleerde dranken zal er een toeslag van € 10.00 per persoon worden berekend.

Welkomstcocktail

Op de tafels presenteren wij minibroodjes, boter, kruidenboter en olijfolie.

Salades:
Salade Caesar, Salade Niçoise, Hollandse aardappelsalade, frisse tomatensalade.

Tumblerz®: 
Drie Tumblerz® gevuld met:
Hollandse garnaaltjes met een pittige whiskysaus.
Tomaatjes met mozzarella en rucola sla.
Sashimi van verse zalm met wasabi en sojasaus.

Koude gerechten:
Noorse long sliced zalm:
gerookte zalm met gemengde sla, pijnboompitjes, uitjes en een mosterd-dillesaus.
Prosciutto di Parma;
flinterdun gesneden Parmaham op een salade van Galia meloen.
Rundercarpaccio Harry's Bar;
dun gesneden runde lende verrijkt met grof geschaafde Gran Padano kaas, rucola en de originele Harry’s Bar dressing.
Volendammer paling: gerookte paling op een bonte salade met uitjes en kappertjes. Gerookte forel: rookforel met een mosterdmayonaise.

De BBQ
Spare Ribs:
Traag gegaarde ribben van Heyde Hoeve varkens specerijenmix en American BBQ-saus.

Pulled Pork:
16 uur lang gegaarde varkens schouders van Heyde Hoeve varkens specialiteit uit North-Carolina.

Texas Chicken:
Lichtpittige Tex-Mex gekruide kippendijen van Gildehoen scharrelkippen met frisse American Ranch-saus.

Hot Smoked Salmon:
Hele warm gerookte zalmzijde ingewreven met BBQ specerijen, geserveerd met  citroen.        

Black Angus Steak:
Bavette van Noord-Amerikaanse Black Angus runderen van de grill. 

Grand dessertbuffet

Diverse ijstaarten, vers fruit met slagroom, chocolademousse, verschillende soorten bavarois, 3 soorten schepijs en een chocoladefontein met verschillende dippers, zoals slagroomsoesjes,
seizoensfruit, cake, spekjes, diverse koeksoorten en slagroom.