Zalen

Diner voor groepen

Huur een zaal voor een diner met uw groep bij Van der Valk Hotel Volendam. Bijvoorbeeld voor een familiebijeenkomst, huwelijksfeest of jubileum. Onze zalen bieden volop mogelijkheden voor een onvergetelijk diner.

Menu voor groepen

Wij hebben een aantal gerechten voor u geselecteerd waaruit u uw eigen menu kunt samenstellen. Speciaal voor groepen tot 30 personen kunt u van tevoren 2 voorgerechten, 2 soepen, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten kiezen. Natuurlijk kunt u uw menu daarnaast ook nog uitbreiden met een extra.

Bij groepen groter dan 30 personen serveren wij graag één van onze uitgebreide buffetten. Wij kunnen menukaartjes op tafel verzorgen zodat uw gasten uit deze gerechten een keuze kunnen maken. Een andere suggestie is gebruik te maken van ons Walking Dinner. Hierbij kunt u informeel bewegen en toch genieten van een uitgebreid diner.

Bent u met een goep met meer dan 75 personen dan is wellicht het Live Cooking Spektakel wat voor u.

In overleg behoren ook andere menu's tot de mogelijkheden. Wijzigingen voorbehouden, voorradigheid van producten is afhankelijk van het seizoen.

Drankenarrangement

Gedurende het diner kunt u gebruik maken van ons drankenarrangement. Wij serveren uw gasten onbeperkt drankjes uit één van onderstaande aantrekkelijke arrangementen. Voor de wijnliefhebbers kunt u ter uitbreiding van uw drankenarrangement kiezen voor een wijnarrangement in plaats van de huiswijnen.

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze sales afdeling. Onze zaalmanager vertelt u graag over al onze mogelijkheden voor uw groepsdiner. U bent bij ons van harte welkom.

Factuur op aanvraag: Indien u een boeking wilt maken en de rekening naar uw bedrijf wilt laten sturen ontvangen wij graag een uittreksel van de KVK van het bedrijf per fax wat er door de firma zal worden betaald. Wij sturen geen rekeningen naar bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn.

Vraag een offerte aan

Bekijk ook: