Eten & drinken zalen

Groepsmenu

Voorgerechten

Salade Niçoise, Mediterrane tonijnsalade met uitjes, haricots verts, olijven en tomaatjes

Vitello Tonato, dungesneden kalfslende met tonijnmayonaise

Ceaser Salade, Romaanse salade met kip, Parmezaanse kaas, ansjovis en Ceaser dressing

Serranoham, flinterdun gesneden Seranno met verse meloen

Klassieke Tomatensoep met gehaktballetjes

Crèmesoep met champignons

Hoofdgerechten

Hollandse kogelbiefstuk met champignons en Pepersaus (120 gram)

Gesneden varkenshaas met champignons en Roomsaus (120 gram)

Schnitzel met Stroganoffsaus (120 gram)

Gebakken Oosterse tongfilet met wokgroenten en een Bombaysaus (120 gram)

Gebakken zalm op een bedje van seizoensgroenten en een Hollandaisesaus (120 gram)

Gebakken Hollandse kipfilet met in de wok gebakken garnituur, rijst en Kerriesaus (120 gram)

Nagerechten

Appeltaartje met vanille-ijs en slagroom

Sorbet, Klassieke sorbet met fruit, vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom

Dame Blanche, Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

Vanille-ijs met slagroom

Peche Melba, perzik met vanille-ijs en slagroom

Kaasplankje, diverse kaassoorten met notenbrood

Wij ontvangen graag uiterlijk 1 week voor aankomst uw keuze. 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht. Bij de menu’s serveren wij, gebakken aardappeltjes, frietjes, 1 soort groenten en salade. Op aanvraag serveren wij ook rijst

€ 19,50 p.p.

Huur een zaal

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze Sales afdeling. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor een diner met uw groep.

Bekijk ook

Handig om te weten