Zalen

Feesten

Een gouden huwelijk, een jubileum, een spetterend feest voor uw personeel of relaties? Bij Van der Valk Hotel Restaurant Volendam maken wij van elke feestelijke bijeenkomst iets speciaals.

Onze feestarrangementen

Wij hebben twee feestarrangementen en drankenarrangementen voor u samengesteld. Voor de wijnliefhebbers kunt u ter uitbreiding van uw drankenarrangement kiezen voor een wijnarrangement in plaats van de huiswijnen. Maar laat u ons vooral weten welke ideeën u zelf heeft, dan kunnen we daar op inspelen. We denken graag met u mee!

Huur een zaal

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze zaalmedewerkers voor uw feest. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw feest, besloten diner, bruiloften of recepties. U bent bij ons van harte welkom.

Factuur op aanvraag: Indien u een boeking wilt maken en de rekening naar uw bedrijf wilt laten sturen ontvangen wij graag een uittreksel van de KVK van het bedrijf per fax wat er door de firma zal worden betaald. Wij sturen geen rekeningen naar bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn.

Vraag een offerte aan

Bekijk ook: