Zalen

Verjaardag

Vier uw verjaardag bij Van der Valk Hotel Volendam. Onze sfeervolle zalen bieden alle mogelijkheden voor een verjaardagsfeest, jubileum of familiereünie. Wij helpen u graag bij het organiseren van een feestelijke middag of avond. Van koffie met gebak tot een chic diner met goede wijn.

Rondleiding

Wij denken graag met u mee, spelen in op uw wensen en zullen ideeën en suggesties aandragen om van uw dag een dag te maken om niet te vergeten. Kom eens langs voor een rondleiding door onze zalen, dan weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Download  met alle informatie voor uw verjaardag.

Huur een zaal

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze sales afdeling en reserveer een zaal. Onze zaalmanager vertelt u graag over onze mogelijkheden om uw verjaardag bij ons te vieren. U bent bij ons van harte welkom.

Factuur op aanvraag: Indien u een boeking wilt maken en de rekening naar uw bedrijf wilt laten sturen ontvangen wij graag een uittreksel van de KVK van het bedrijf per fax/mail wat er door de firma zal worden betaald. Wij sturen geen rekeningen naar bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn.

Vraag een offerte aan

Bekijk ook: