In de omgeving is een hele beleving!

Van der Valk Hotel Volendam biedt in de omgeving een hele beleving, zo is er voor jong en oud van alles te beleven. Zowel in het hotel kunt u genieten van de aangeboden faciliteiten als buiten het hotel. De omgeving van het hotel biedt zoveel mogelijkheden met de kinderen/het gezin/uw partner en kunt u van alles doen om uw nachtje weg in Volendam memorabel te maken. Lees snel verder voor de tips in de omgeving!

Musea in de omgeving

Bent u na een heerlijke overnachting opgestaan, heeft u genoten van het uitgebreide ontbijtbuffet en wilt u op pad maar weet u nog niet waarheen? Ontdek dan nu muesa in de omgeving van Van der Valk Hotel Volendam en ontdek de historie van dit prachtige historische vissersdorp en de omgelegen gebieden!

Go Dutch in de omgeving

Go Dutch or go home? Nee Go Dutch, geniet van de omgeving van Volendam. Ontdek de klompenmakerij en de kaasboerderijen waarbij de in traditionele klederdracht dragende medewerkers uitleggen hoe kaas wordt gemaakt. Krijgt u daar honger van? U kunt heerlijk genieten van de kaasjes, want proeven mag u! Lees hier verder wat er in de omgeving van Van der Valk Hotel Volendam aanbevolen wordt!