Meetings & Events

Vergaderen

Vergaderen, feesten en dineren

Vergaderhamers

Wij helpen u graag telefonisch via +31 (0)299-365656 of per e-mail via info@hotelvolendam.com.

Zalen voor diverse doeleinden

Zalenoverzicht

U zoekt een vergaderlocatie? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Volendam aan het juiste adres. voor het organisern van u vergadering of bijeenkomst. Wij hebben 7 multifunctionele zalen waardoor wij in staat zijn om congressen, seminars, conferentietrainingen en vergaderingen voor u te verzorgen.

Wilt u vergaderen in een van onze zalen en heeft u daarbij meerdere soorten apparatuur nodig? Met een vergaderarrangement bent u al voorzien van diverse voorzieningen. Wilt u geen vergaderarrangement of biedt dit vergaderarrangement
niet voldoende? Dan maken wij natuurlijk een pakket op maat voor u.

Feesten & Partijen

Vier het in Hotel Volendam

Heeft u wat speciaals te vieren en wilt u een spetterend en uniek feest geven voor uw personeel, relaties of vrienden? Wij helpen u graag bij het organiseren. Met diverse arrangementen en tal van mogelijkheden, maken wij van elke feestelijke bijeenkomst wat speciaals. Organiseer een diner, receptie of feest bij Van der Valk Hotel Volendam. Wij bieden een ideale drankenarrangement en buffeten.

Vier de liefde!

Bruiloft

Vier de liefde!

Vier de liefde  in Van der Valk Hotel Volendam. Onze zalen en prachtige outdoor event zaal "de Moestuin" en professionele service bieden alle gelegenheid om uw bruiloft in een romantische sfeer te vieren. Wij zijn een officiele trouwlocatie.

Wij helpen u graag bij het verzorgen van een onvergetelijke dag, helemaal in uw stijl. We bieden diverse thema's voor de aankleding van uw ceremonie, diner of feest.