Tijdens uw verblijf bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. We zullen er alles aan doen om u een onvergetelijk verblijf te geven.

Onze faciliteiten

Huur een E-chopper en toer door de pittoreske dorpjes van Waterland zoals Volendam, Edam, Monnickendam of Marken.

Beleef een romantische dag met uw partner of geniet van een uniek dagje uit met familie, vrienden of met uw hele bedrijf.

Koop online & bespaar op attracties!
Bezoek Amsterdam en kies uit de vele attracties, zoals het Rijksmuseum, van Goghmuseum, Hop on Hop off bus of boot, Keukenhof, rondvaart, Artis dierentuin, Body Worlds, Madame Tussaud.

Boek uw tickets hier!

Lets connect!

WiFi

Overal in ons hotel heeft u gratis WiFi. Als uw laptop, tablet of smartphone een WIFI aansluiting heeft, dan logt u eenvoudig in op de Hotspot van Van der Valk Free in ons hotel. Het instellen van ons draadloos internet wijst zich vanzelf. Kies uit het rijtje van draadloze internetaanbieders onze Van der Valk Free Hotspot. Open uw browser. Ga akkoord met de voorwaarden en u bent online.

Heeft u toch nog hulp nodig? Onze receptionisten helpen u graag verder.

Ga op ontdekking

Kids

Voor de kinderen biedt Laag Holland eindeloos veel speelplezier. Hier beleef je samen met de kids zowel binnen als buiten de leukste avonturen. Kom bijvoorbeeld ravotten in het speelbos van het Purmerbos, zwemmen in één van (buiten)zwembaden, dee gaafste speeltuinen of bezoek dan eens één van de kindermusea.

Voor de kinderen hebben we kindermenu's, een kinderhoek en superleuke Timo Toekan souvernirs

Breng uw eigen fiets mee  en stal deze kosteloos in onze afgesloten fietsenstalling. In de fietsenstalling bieden wij ruimte voor uw eigen meegebrachte (elektrische)fietsen zodat deze tijdens uw verblijf veilig en droog staan weggezet. Bovendien zijn er in de fietsenstalling stopcontacten aanwezig om direct u accu van de fiets te kunnen opladen.

Valk Wellness

Healthclub Vitaal

VANAF 1 SEPTEMBER 2023 IS ONZE HEALHTCLUB GESLOTEN, DIT BETEKENT DAT ER GEEN GEBRUIK MEER GEMAAKT KAN WORDEN VAN HET ZWEMBAD, FITNESS EN SAUNA

Voor uw (electrische) auto

Parkeren

Het hotel heeft een ruime parkeerplaats en is direct aan het hotel gelegen. Uw kunt uw auto gratis parkeren.

In samenwerking met Allegro hebben wij 12 oplaadpunten gecreëerd aan de achterzijde van ons parkeerterrein.Hier kunnen 10 auto’s tegelijk normaal op laden en 2 auto’s op de snellader. Opladen gaat met een laadpas. Wij hebben helaas geen laadpassen in het hotel

Van der Valk Hotel Volendam heeft alles om uw verblijf te upgraden op alle mogelijke manieren. U kunt het zo gek niet bedenken en we bieden het aan! Denk bijvoorbeeld aan: Fiets/e-bike of E-chopper verhuur, zorg, romantische upgrades, roomservice tot aan picknicken op de hei. 

Wasjes draaien

Was- en stoomservice

Wanneer u langere tijd in ons hotel verblijft, heeft u bij ons de mogelijkheid om uw kleding te laten wassen en/of stomen.

Van maandag tot en met vrijdag kunt u voor 08:30 uur uw wasgoed aan de receptie afgeven. Wij schakelen een externe partij in om uw wasgoed te stomen. In principe is uw was dezelfde dag weer terug in het hotel.

Met uitzondering van zon- en feestdagen kunnen wij uw was niet dezelfde dag weer bij u aanleveren.

Uw elektrische auto opladen

Oplaadpunt

Met laadpunten door heel Nederland maken we met onze Van der Valk Hotels elektrisch rijden steeds meer mogelijk. Dat past ook in ons visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ons hotel biedt ook de mogelijkheid om uw auto op te laden.