Culinair

Lunchen? Dineren? Borrelen of alleen een drankje? Van der Valk Hotel Restaurant Volendam biedt verschillende mogelijkheden. Zo kan u in ons restaurant Martinus genieten van zowel een ontbijt, lunch of diner. Elke zondag vindt hier ook een zondagsbrunch met live cooking plaats. In onze bar & lounge kunt u ook terecht voor een hapje of een drankje. De prettige bediening, het heerlijke eten en de vertrouwde ambiance zorgen ervoor dat iedereen zich hier welkom voelt. Mogen wij u ook binnenkort begroeten?

Van der Valk Hotel Restaurant Volendam biedt verschillende mogelijkheden

Op advies van het RIVM zijn onze restaurants t/m 28 april a.s. gesloten. Heeft u een reservering staan, dan wordt er contact met u opgenomen. Wij hopen u heel graag daarna weer te mogen ontvangen! 

Er is voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid een formule.

Restaurant Martinus is de perfecte locatie waar sfeer, gastvrijheid en lekker eten centraal staan. Vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten,… Iedereen kan er zijn ding vinden! Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke Caesarsalade, een gebakken tongfilet, of een heerlijk stukje biefstuk. Bekijk hier de menukaart of reserveer hier alvast uw tafel.

Niets beter dan de dag te starten met een lekker ontbijt. Wekelijks beschikbaar van maandag – vrijdag van 06:30 – 10:30 en van zaterdag – zondag van 07:00 – 11:00 in de vorm van een buffet. Deze is ook beschikbaar voor gasten die niet in het hotel verblijven. Ook voor lunch kan u bij ons terecht. Of wat dacht je van een high tea waar je kan genieten van sandwiches, soep en zoete lekkernijen? Het is allemaal mogelijk bij ons!

Geen idee wat te doen op een zondag? Elke zondag organiseert hotel Volendam een zondagsbrunch in vorm van buffet met live cooking, wat iets typisch is in de Van der Valk hotels.

Eens lekker verwend worden met een ontbijt op bed, of ’s avonds eten op de kamer?  Dat is mogelijk met onze roomservice. Alle gerechten vindt u terug op de roomservicekaart.

Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom! Voor hen bieden wij een speciaal kindermenu aan.

Voor uw feest of evenement op eigen locatie biedt hotel Volendam verschillende mogelijkheden aan om van uw feest een groot succes te maken, zoals een catering service, muzikale invulling en styling. Of bestel online een heerlijke salade en kom deze bij ons ophalen.

Is 1 maaltijd niet voldoende? Dagelijks kan u in ons restaurant opteren voor onze Menu D’Ambiance, een heerlijk 3-gangenmenu tegen een aantrekkelijke prijs.

Genieten van een kopje koffie of een ander drankje in een gezellige omgeving? Neem dan eens een kijkje in onze bar & lounge. Ontdek hier ook onze wijnkaart.

Agenda

Op zoek naar een leuk uitje? Bekijk dan ook zeker onze agenda Lees meer

Volgende