Over ons hotel

Van der Valk Hotel Restaurant Volendam is al ruim 40 jaar een begrip in Volendam en omgeving. Maak kennis met een lange familietraditie in warme gastvrijheid.

Toen

De oudere generatie kent ons hotel nog als Motel Katwoude. In 1973 werd het motel geopend en bestond uit een restaurant, terras en 25 hotelkamers. In de loop der jaren zijn er hotelkamers, zalen, een hotelbar en een Healthclub bijgebouwd.

Van 1973 tot 1995 werd het hotel gerund door Dhr & Mevr. Broeks (3de generatie). In 1995 werd het hotel overgedragen aan hun zoon Jan Broeks en partner Mireille Ortiz. Ook zij zijn volop in beweging geweest om het hotel steeds aan de wensen van de gasten aan te passen.

Nu

Van der Valk Hotel Volendam is inmiddels uitgegroeid tot een hotel met 129 hotelkamers, 7 zalen, restaurant, hotelbar, terras en een Healthclub. Welgemeende gastvrijheid en slechts 15 km van hartje Amsterdam, blijkt de combinatie van zakelijke en leisure faciliteiten binnen ons hotel een ijzersterke.

Wij zijn er trots op dat wij al ruim 40 jaar jaar gasten in ons hotel mogen ontvangen!

Jan Broeks & Mireille Ortiz

Kom eens langs

Boek een arrangement en ontdek de warme gastvrijheid van Van der Valk Hotel Restaurant Volendam. U bent bij ons van harte welkom!

Werken bij Hotel Volendam?

Bij Van der Valk Hotel Volendam werken momenteel 150 enthousiaste mensen, verdeeld over diverse afdelingen.

Van der Valk Hotel Volendam is sinds jaren een erkend leerbedrijf, waarbij jonge mensen de kans krijgen een opleiding te volgen op een MBO-school, terwijl ze tegelijkertijd de praktijkervaring kunnen opdoen in het bedrijf onder begeleiding van een leermeester. Voor geïnteresseerden bestaat er altijd de mogelijkheid om zich verder te bekwamen in het vak Horeca.

Van der Valk Hotel Volendam biedt zowel kansen als je nog weinig werkervaring hebt, maar ook als je toe bent aan de volgende stap in je carrière.

Kijk bij onze openstaande vacatures.

Hotelbrochure

Bekijk hier de hotelbrochure

Bekijk ook