Met de kinderen

Heeft u een nachtje weg geboekt en wilt u met de kinderen op pad? Er valt genoeg te ontdekken in Volendam en omliggende gebieden en dat voor alle leeftijden! Boek een Timo Toekan reistas voor uw kinderen en ga in stijl op pad!

Ga op pad naar het indoor speelparadijs

In Zwaag (Hoorn) is de binnenspeeltuin Ballorig waar u samen met uw kleintjes de hele dag zoet bent (vanaf 3 jaar). Er zijn zelfs peuterochtenden! Vanaf Van der Valk Hotel Volendam staat u binnen 25 minuten in de ballenbak met uw kinderen. Balllorig staat bekend als de leukste binnenspeeltuin waar uw kinderen onbezorgd kunnen klimmen, rennen en springen. 

Monkeytown is het spannendste Indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot en met 10 jaar oud, hier kunt u lekker met de kinderen naar op pad. Uiteraard is ook hier een peuterzone met een ballenbak aanwezig, minitrampolines, glijbanen en grote legoblokken. Monkeytown ligt op nog geen 10 minuten rijafstand van Van der Valk Hotel Volendam. Ook zijn er verschillende kinderspeurtochten en musea te bezoeken om met uw kinderen te ontdekken, dus ga op pad.

Klimpark voor de iets oudere kinderen

Ontdek de verschillende klimparken in de buurt van Van der Valk Hotel Volendam. Dit is gegarandeerd succes voor de kinderen en voor u. Zo kunt u zich minimaal 1,5 tot 2 uur vermaken tussen de bomen en gaat u er natuurlijk voor om samen met uw kinderen de grenzen te trotseren. Slinger door de bomen de verschillende parcouren door en help elkaar naar de finish. Zo heeft Fun Forest Amsterdam en Klimpark Twiske prachtige routes uitgestippeld voor u en uw gezin en zal u in iedergeval veel plezier beleven! 

Ook voor de ouders the place to be

U kunt u terugtrekken in het horecagedeelte terwijl uw kinderen heerlijk spelen en een onvergetelijke dag ervaren. Drink een heerlijk kopje koffie in het restaurant, ontdek de leeshoek met een ruim aanbod aan magazines en/of tijdschriften. Voor ouders is Ballorig en Monkeytown baldadig goedkoop, voor ouders is de toegang zelfs gratis.

Een nachtje weg met de kinderen

Wilt u na een dagje klouteren en klimmen even heerlijk ontspannen? Boek dan nu uw overnachting in de luxe familiekamer. Als uw kinderen al geen onvergetelijke dag hebben, zullen ze dat zeker hebben tijdens een overnachting bij Van der Valk Hotel Volendam!