Ga klimmen!

Wordt u de klimbaas en overtreft u uw verwachtingen door tot grote hoogte te klimmen? Ga klimmen samen met uw kinderen tussen de bomen en vergeet niet zo nu en dan te genieten van de omgeving! Zowel de moeilijkheidsgraad als de hoogte kunnen variëren tijdens de verschillende parcouren. Ontdek uw eigen grenzen en overtref uw verwachtingen (en die van uw kinderen). Als u verblijft bij Van der Valk Hotel Volendam is de reistijd naar Klimpark Twiske maar 25 minuten en naar Fun Forest Amsterdam een kleine 40 minuten. Lees snel verder wat het verschil is tussen deze 2 prachtige klimbossen.

Klimpark Twiske

In Klimpark Twiske beleeft u avonturen tot op grote hoogte en heeft u het mooiste uitzicht. Wist u dat Klimpark Twiske in het centrum van de driekhoek ligt? Tussen Zaandam, Amsterdam en Purmerend bevindt zich dit prachtige klimpark. Er zijn maar liefst 7 klimroutes die tot maximaal 7,5 meter gaan, zo is er voor ieder wat wils. Uiteraard is de natuur de baas, maar tussen deze bomen kunt u proberen de winnaar te worden over de hoogte en uw eigen grenzen. Blijft u liever veilig op de grond? In Klimpark Twiske kunt u ook gaan mountainbiken, frisbee golfen of handboogschieten!

Klimpark Fun Forest

Wil je iets meer richting het zuiden klimmen vanuit Van der Valk Hotel Volendam? Ga naar Klimpark Fun Forest Amsterdam en beleef een geweldig avontuur tussen de bomen! Geloof ons, de bomen zullen niet de enige zijn die groeien in dit bos. Slinger als een Tarzan of Jane naar de volgende boom en geniet van de 10 verschillende parcoursen. Tussen de 2,5 meter en 15 meter kunt u zich uitleven, dus ook voor de kleintjes zijn er de easy parcoursen beschikbaar!

Maak uw dag compleet

Krijgt u honger van het klimmen en wilt u achteraf uw lichaam wat rust geven? Kom tot rust in onze Wellness of ga eerst even een hapje eten in ons restaurant bij terugkomst. Timo Toekan staat paraat om ook hier voor de kinderen een mooie herinnering van te maken. Wilt u met uw kinderen een nachtje weg boeken als verassing voor de kinderen? Boek nu hier uw familiekamer!