Ga op pad!

Voor kinderen is er in de buurt veel te ontdekken, zo zijn er verschillende musea in de buurt die het bezoekje waard zijn maar ook een fantastische speurtocht! Ga op pad en ontdek de omgeving van Van der Valk Hotel Volendam met de kinderen!

Kinderspeurtocht 

Ga op pad en maak kennis op een interactieve manier met de mooie en interessante plekken in Volendam. Er is een georganiseerde "Verhaal avontuur speurtocht" waarbij er verschillende tips, leerzame weetjes en lastige opdrachten worden gegeven. Dit is een echte uitdaging voor de kleine avonturiers! Zo gaat u minimaal een uur op speurtocht en kunt u deze toch uitbreiden met een leuke boottocht. Toch liever een tour langs de windmolens, de Zaanse Schans en een boottocht over het IJsselmeer? Boek dan de "platteland & Windmolens Tour"

Spelenderwijs ontdekken

Bent u op zoek naar een museum dat en leuk is maar ook interactief voor de hele familie? Reis af naar Amsterdam en kom naar het fantastische NEMO Science Museum. Dit museum is niet te missen aangezien het gehuisvest is in een uitvergrote bootvorm gemaakt van koper. Samen met uw kinderen ontdekt u de wonderen van de wetenschap. Boek uw tickets hier!

Daarnaast is er Body Worlds, ook gehuisvest in Amsterdam, met maar liefst 200 geplastineerde, echte menselijke lichamen die u spelenderwijs laten ontdekken hoe alles werkt in het lichaam. Zo kan u samen met uw kinderen op pad en een gratis InBody Scan laten doen om te ontdekken hoe uw dagelijkse keuzes invloed hebben op uw lichaam en geest. Vanaf Volendam bent u zo in Amserdam, dus ontdek de mogelijkheden bij deze leuke tentoonstelling, boek een dag en ga op pad!