Op en om het water

Ga samen met uw gezin/gezelschap per boot op pad, op maximaal 3 kilometer van Van der Valk Hotel Volendam bevinden zich watersportactiviteiten op het Marker- en IJsselmeer. Bent u een waterrat en wilt u graag de buurt verkennen per boot? U kunt een boot huren op meerdere locaties in de buurt van Van der Valk Hotel Volendam. Lees snel verder!

Op het water

U kunt de prachtige Marker- en IJsselmeren verkennen door een sloep te huren, maar u kunt ook een begeleide tour aanvragen door een ticket te boeken met de Marken Express. Zo zit u veilig en droog in de Volendam-Marker Express. Ontspan van de omgeving en geniet! In 30 minuten zult u het prachtige meer ontdekken en de grote verschillen tussen Volendam en Marken. Eenmaal in Marken aangekomen vergeet niet de historie van Marken te ontdekken in het Marker Museum.

In het water

In deze omgeving vind je ook recreatiepark "Het Slobbeland". Hier kunt u bijvoorbeeld heerlijk zwemmen, surfen of gewoon luieren op de grote ligweide. Voor kinderen is er een pierenbad en zijn er speeltoestellen. Ook kunt u naar strand Pieterman, dit ligt op 6 minuten afstand van Van der Valk Hotel Volendam en is een heerlijk strand om in de zomer naartoe te gaan. In de winter kunt u hier heerlijk wandelen en uitwaaien.

Door de grachten van Amsterdam

 Uiteraard zijn de meren in de buurt van Hotel Volendam prachtig om te ontdekken, maar wist u dat u in 20 minuten in Amsterdam staat? en dat de prachtige grachten van Amsterdam nog mooier worden vanuit een boot op het water? Boek nu uw rondvaart en geniet 60 minuten van deze bruisende stad! Neemt u uw kinderen mee? Des te meer plezier aan boord! Bent u na de rondvaart benieuwd waar een leuk restaurant zit? Geen zorgen, in Amsterdam zijn oneindig veel mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook in Restaurant Martinus terecht voor heerlijke seizoensgerechten, zodat u erna rollend naar uw hotelkamer kan gaan. Laat ons u ontzorgen na een actieve dag op en om het water!