Verbouwing

Verbouwing

Gedurende de verbouwing is ons pop-up restaurant geopend. De werkzaamheden zullen maandag - zaterdag plaatsvinden tussen 07:00 - 18:00 uur. Uiteraard doen we ons uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Lees hier meer over wat u kunt verwachten.

Bij Van der Valk Hotel Volendam

Bouwen aan de toekomst

Het leukste pop-up restaurant

De Valk Next Door

Pop-Up restaurant geopend per 1 juni 2023!

Het pop-up restaurant staat voor sfeer, Noord-Hollandse gastvrijheid en lekker eten. Met veel zorg en passie heeft onze chef-kok voor u een heerlijk en uitgebreide menukaart samengesteld. Of u nou gaat voor een wisselend seizoensgerecht, een vast gerecht op de kaart, vis, vlees of vegetarisch, er is voor ieder wat wils.

Out with the old, in with the new

Splinternieuw hoofdgebouw

START BOUW JUNI 2023! van der Valk Hotel Volendam gaat renoveren! Niet alleen renoveren maar ook uitbreiden. Het hoofdgebouw uit 1973 zal geheel afgebroken worden en worden getransformeerd. In het nieuwe gebouw zal een à la carte restaurant, live cooking buffet, terras, hotelbar met terras, 10 zalen voor meeting & event voor 4-300 personen en een shop komen. 

Uitbreiding

70+ extra kamers

Tijdens de verbouwing van het hoofdgebouw wordt er ook uitgebreid! Van der Valk Hotel Volendam wordt niet alleen luxer maar ook groter. Zo zullen er 70+ kamers bijgebouwd worden, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ontdek de prachtige bouw updates! 

START BOUW KAMERS JUNI 2024!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten