van der Valk Hotel Volendam gaat renoveren!

START BOUW JUNI 2023!

GEDURENDE DE PERIODE 01-06-2023 T/M 31-10-2025 ZIJN "DE MOESTUIN" EN DE ZALEN NIET BESCHIKBAAR

Van der Valk Hotel Volendam gaat renoveren! Niet alleen renoveren maar ook uitbreiden. Het hoofdgebouw uit 1973 zal geheel afgebroken worden en worden getransformeerd. In het nieuwe gebouw zal een à la carte restaurant, live cooking buffet, terras, hotelbar met terras, 10 zalen voor meeting & event voor 4-300 personen en een shop komen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trouwplannen? En op zoek naar een mooie en unieke locatie om te trouwen? Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! U bent bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van jullie perfecte dag. Bruidsparen hebben bij ons de mogelijkheid om te trouwen in onze Moestuin en/of in een van onze zalen. Hierdoor kunnen wij zowel binnen als buiten de perfecte dag voor jullie verzorgen

Wij zijn al enkele jaren een officiële trouwlocatie en kunnen uw perfecte dag van A tot Z voor u verzorgen. Geef elkaar het ja-woord en aansluitend de receptie in De Moestuin, vervolg daarna uw diner in één van onze zalen en sluit de dag goed af met een feest in onze Purmer- of Zuiderzeezaal.

Liever een andere indeling? Wat uw wensen ook zijn, wij nodigen u graag uit in ons hotel voor een rondleiding, waarna we onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen persoonlijk kunnen bespreken. We zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Reviews

Enkele bruidsparen gingen u al voor. Benieuwd hoe hun dag eruit zag in ons hotel? Bekijk het hier van Bruidspaar 1 en Bruidspaar 2. Foto's gemaakt door Tess Evenboer

.