De Moestuin

Trouwplannen? En op zoek naar een mooie en unieke locatie om te trouwen? Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! U bent bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van jullie perfecte dag. 

Wij zijn al enkele jaren een officiële trouwlocatie en kunnen uw perfecte dag van A tot Z voor u verzorgen. Geef elkaar het ja-woord en aansluitend de receptie in De Moestuin, vervolg daarna uw diner in één van onze zalen en sluit de dag goed af met een feest in onze Purmer- of Zuiderzeezaal.

Liever een andere indeling? Wat uw wensen ook zijn, wij nodigen u graag uit in ons hotel voor een rondleiding, waarna we onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen persoonlijk kunnen bespreken. We zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Reviews

Enkele bruidsparen gingen u al voor. Benieuwd hoe hun dag eruit zag in ons hotel? Bekijk het hier van Bruidspaar 1 en Bruidspaar 2. Foto's gemaakt door Tess Evenboer

Officiële trouwlocatie

Al enkele jaren zijn wij, Van der Valk Hotel Volendam, door de gemeente Waterland benoemd tot officiële trouwlocatie. Bruidsparen hebben bij ons de mogelijkheid om te trouwen in onze Moestuin en/of in een van onze zalen. Hierdoor kunnen wij zowel binnen als buiten de perfecte dag voor jullie verzorgen.