De Moestuin

Vergaderen in de Moestuin

Op zoek naar een unieke en inspirerende omgeving? Dan is De Moestuin bij Van der Valk Hotel Volendam de ideale locatie! 

Aan de andere kant van de brug bevindt zich De Moestuin. Een totaal in groen gelegen omgeving waar vergaderingen, recepties, diners en (sport)activiteiten gehouden kunnen worden. De Moestuin is uitgerust met een eigen bar en WiFi- en stroomfaciliteiten. Hierdoor biedt de Moestuin voor ieder wat wils en hebben wij de mogelijkheid om het naar wens aan te passen. 

Waarom vergaderen in De Moestuin?

De Moestuin is een creatieve omgeving die zorgt voor creatieve ideeën, zodat u uw vergadering aan het einde van de dag afsluit vol met nieuwe ideeën.  

De Moestuin heeft een oppervlakte van 210m² en kan in elke gewenste opstelling worden klaar gezet. Een beamer nodig? Geen probleem. Deze kunnen wij voor u verzorgen. Door een eigen bar en (toekomstige) wc-faciliteiten bent u in de Moestuin voorzien van alle gemakken. 

 Voor meer informatie bekijk onze banquetingbrochure

Reserveren

Wilt u uw vergadering in onze Moestuin houden? Of wilt u misschien eerst nog wat meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)299-365656 en per e-mail via sales@hotelvolendam.com 

Reserveer