Hotelfaciliteiten

Healthclub Vitaalsport

In onze Healthclub Vitaalsport kunt u gebruikmaken van fitnesstoestellen, sauna, solaruim en het verwarmd binnenzwembad. Doe mee met groepslessen of werk individueel aan uw conditie. In de sauna en Turks stoombad komt u helemaal tot rust.  

Iedereen vanaf 15 jaar is meer als welkom om bij Vitaalsport te sporten.

Programma:

In Healthclub Vitaalsport worden er gedurende de dag groepslessen aangeboden. Bekijkt u per ruimte het aanbod aan lessen en wellicht zit er iets sportiefs voor u bij! 

Bekijk het programma voor de:
 - Groepslessen
-  Fietsruimte
-  Zwembad


Zwembad:

Neem een duik in ons verwarmde binnenzwembad met een constante temperatuur van 30 graden. Bent u hotelgast? Dan kunt u gratis gebruik maken van ons verwarmde zwembad. 
Handdoeken zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Healthclub Vitaalsport. Mocht de receptie onbemand zijn in de healthclub, handdoeken zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van ons hotel.

Ons zwembad is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur. In ons zwembad worden er zwemlessen gegeven waardoor u niet op ieder tijdstip van de dag vrij kunt zwemmen. 

Iedere ochtend tussen 07:00 en 08:30 uur en op zondag tussen 16:00 en 22:00 uur bereikt u ons zwembad via een andere ingang. Deze ingang is per trap bereikbaar via de eerste etage van ons hotel.

Sauna:

U kunt als hotelgast gebruik maken van de overige faciliteiten die Healthclub Vitaalsport aanbied. Zo kunt u gebruik maken van de sauna, solarium, Turks stoombad en massages. 

Op de dinsdagen van 09:00 tot 11:00 uur en op de woensdagen van 19:00 tot 21:00 uur is de sauna speciaal gereserveerd voor de dames! 

Kosten:

Ons zwembad is gratis voor al onze hotelgasten, maar voor de overige faciliteiten vraagt Healthclub Vitaalsport een vergoeding. 

Kosten per persoon:
- Fitness € 6.00 
- Sauna € 8.00
- Zonnebank €7.00 ( 12minuten )
- Sport en/of ontspanningsmassage €25,- per halfuur.  

Openingstijden:

Healthclub Vitaalsport is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 22:00 uur. Op zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur en op zondag van 09:00 tot 16:00 uur.