Routebeschrijving

Vanaf Schiphol Airport

Vanaf station Schiphol Airport neemt u de trein naar Amsterdam centraal station. Aangekomen op het Centraal station van Amsterdam loopt u naar de achterzjide van het station, de IJzijde. U neemt hier de roltrap naar boven naar het busplatform. Op het busplatform vertrekt lijn 316 richting Edam/Volendam. De bussen rijden circa 4x per uur richting ons hotel. Na ongeveer 20 minuten stapt u uit bij de bushalte 'Hotel Volendam' en vervolgens ziet u aan de rechterzijde ons hotel liggen.
De bus rijdt van ’s ochtends 06:00 uur tot ’s avonds 00:30 uur.

Met de auto

Komt u uit de richting Enschede - Apeldoorn - Amersfoort?
U volgt de borden A35 en A1 richting Amsterdam. Vervolgens rijdt u op de Ring-Noord tot aan afslag 16, hier slaat u rechtsaf op de N247. U neemt op de rotonde de rechterafslag waarna ons hotel zich aan uw rechterzijde bevindt. 

Komt u uit de richting Groningen - Heerenveen - Afsluitdijk?
Vanuit Groningen rijdt u op de Ring-West naar de A7. Vervolgens rijdt u op de A6 richting Amsterdam. Na ongeveer 90km gaat u de A1 richting Amsterdam op daarna komt u op de Ring-Noord tot aan afslag 16, hier slaat u rechtsaf de N247 op. U neemt op de rotonde de rechterafslag waarna ons hotel zich aan uw rechterzijde bevindt.

Komt u uit de richting Rotterdam?
U neemt op de S112 de afslag Schiekade. Houd rechts aan op Stadhoudersweg en na ongeveer 6km houdt u links aan voor de richting Delft. Na 14 km houdt u links aan op Ring-Oost en blijf de borden richting Amsterdam aanhouden. Ring-Oost loopt over in de A5 waar u tot aan afslag Volendam rijdt. Neem afslag S116 en buig links af op de N247. Na ongeveer 20 min ligt ons hotel aan uw rechterzijde. 

Komt u uit de richting Eindhoven?
Vanuit Eindhoven rijdt u op de A50 richting Tilburg. Na 15km buigt u rechtsaf op de A2 richting Amsterdam. De A2 loopt over in de A10 richting Zaanstad, waarna u over de Ring Noord rijd richting afslag Volendam. U rijdt nu op de N247. Deze weg rijdt u af tot aan de rotonde. Neem de rechterafslag en aan uw rechterhand bevindt zich het hotel.