Fiets, E-bike Verhuur

Huur een fiets en maak een heerlijke tocht door Waterland, de omgeving van ons hotel. De fietsroutenetwerken dwars door de hele provincie wijzen u de weg. Wij hebben uitstekende huurfietsen voor u klaar staan en natuurlijk voorzien wij u graag van een mooie fietsroute. Naast gewone fietsen kunt u ook E-bikes (elektrische fietsen) bij ons huren.

Fietsen in Waterland

Vanuit ons hotel kunt u heerlijk fietsen in de omgeving Waterland. Binnen enkele minuten fietst u over de Dijk van Volendam en kunt u beginnen met de Gouwzeeroute. U kunt bij ons Fiets- en E-bikes huren. Natuurlijk kunt u uw eigen fietsen ook meenemen en stallen in onze fietsenstalling

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving graag per fiets verkennen? Wij werken samen met Rent & Event en u kunt zich melden op de parkeerplaats van het hotel. Zij helpen u graag bij het plannen van uw route door Waterland waarbij ze u ook kunnen voorzien van interessante stops. Zo weten zij de lekkerste restaurantjes om een hapje te eten onderweg en kunnen zij toegangskaarten regelen voor bijvoorbeeld de boot tussen Volendam en Marken en diverse musea.

Wilt u met een groep fietsen waarvoor u meer dan 10 fietsen nodig heeft, laat ons dit tijdig weten om teleurstelling te voorkomen. Kinderfietsen kunnen ook op aanvraag besteld worden.  

Fietsknooppuntennetwerk

Geen zin om het gebruikelijke rondje te fietsen? Gebruikt u dan het handige fietsknooppuntennetwerk om een mooie route samen te stellen. In samenwerking met Nederland fietsland hebben wij een hier een aantal mooie fietsroutes voor u.

1. Beemster fietsroute (45.5 km)
2. Pontjes fietsroute Noord-Holland (41.3km)
3. Zeevang fietsroute (32.5km)
4. Gouwzeeroute (33.2 km )

Kaarten

Bekijkt u hier overige routes in Noord Holland: Online fietsroutes

Fietsverhuur 

Fietsverhuur 1 dag : € 15.00 

E-Bike verhuur

E-Bike verhuur 1 dag : € 29.50

Kinderfiets: op aanvraag
Groep (meer dan 10 personen) op aanvraag

U kunt een fiets of e-bike huren via onderstaande knop. Vermeld bij het reserveren het tijdstip dat u gebruik wilt maken van de fiets of e-bike. Ophalen is mogelijk vanaf 9.00 uur.

Alijd op basis van beschikbaarheid!

Fiets huren

E-Bike huren

 

Bekijk ook