Supplementen

Fietsen in Waterland

Vanuit ons hotel kunt u heerlijk fietsen in de omgeving Waterland. Binnen enkele minuten fietst u over de Dijk van Volendam en kunt u beginnen met de Gouwzeeroute. U kunt bij ons Fiets- en E-bikes huren. Natuurlijk kunt u uw eigen fietsen ook meenemen en stallen in onze fietsenstalling

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving graag per fiets verkennen? U kunt bij onze receptie Fiets- en E-bike fietsen huren. Een fiets kunt u voor €12,50 per fiets per dag huren en een E-bike voor €27,50 per fiets per dag. Wilt u met een groep fietsen waarvoor u meer dan 10 fietsen nodig heeft, laat ons dit tijdig weten om teleurstelling te voorkomen. Kinderfietsen kunnen ook op aanvraag besteld worden.  

Fietsknooppuntennetwerk

Geen zin om het gebruikelijke rondje te fietsen? Gebruikt u dan het handige fietsknooppuntennetwerk om een mooie route samen te stellen. In samenwerking met Nederland fietsland hebben wij een drietal mooie fietsroutes voor u samengesteld. 

1. Beemster fietsroute (47.4km)
2. Pontjes fietsroute Noord-Holland (41.3km)
3. Zeevang fietsroute (32.5km)

Kaarten

Bekijkt u hier overige routes in Noord Holland: Online fietsroutes

Huur een fiets en maak een heerlijke tocht door Waterland, de omgeving van ons hotel. De fietsroutenetwerken dwars door de hele provincie wijzen u de weg. Wij hebben uitstekende huurfietsen voor u klaar staan en natuurlijk voorzien wij u graag van een mooie fietsroute. Naast gewone fietsen kunt u ook E-bikes (elektrische fietsen) of E-choppers huren bij de receptie.
Heeft u een kinderzitje nodig, reserveer deze dan, we hebben een groot en klein zitje beschikbaar!

Prijzen

Fiets: € 12,50 per dag
E-Bike: € 27,50 per dag
E-chopper: € 29.50 per dag
Kindertandem: € 22,50 per dag
Kinderfiets: op aanvraag
Groep (meer dan 10 personen) op aanvraag

Bekijk ook