De Moestuin

Onze moestuin leent zich ook uitstekend voor een heerlijk avondje BBQ.

Voor u en uw gezelschap hebben wij een bijzondere barbeque ervaring in ons assortiment. Wij verzorgen op authentieke wijze de barbeque. Beleef nu de absolute barbeque sensatie met onze “Smoker”, een op hout gestookte buitenbarbecue. Op deze drie meter lange, originele Amerikaanse BBQ bereiden wij de lekkerste gerechten. Onze pitmasters zorgen voor de ultieme smaakbeleving. Zij bereiden voor u een “Côte de Boeuf”, op het bot gegaarde Rib-Eye van dry aged Hollandse Blonde d’Aquitaine of een “Hot Smoked Salmon", hele warm gerookte zalmzijdes ingewreven met BBQ specerijen, maar ook een heerlijk hamburgertje zit in het assortiment.
Uiteraard maken wij lekkere en frisse salades en side dishes en ook diverse kleine voorgerechtjes.

Tijdens deze bijzondere BBQ avond of middag verzorgen wij natuurlijk ook de drankjes.
Er worden heerlijke bijpassende wijnen, tafelwater, frisdranken, sappen en Hollands gedistilleerd dranken geserveerd. Wilt u het arrangement uitbreiden met buitenlands gedistilleerd is dit ook mogelijk.

Of het nu is voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of gewoon even gezellig samenzijn met vrienden.
Onze moestuin is de beste plek om uw feest te vieren.

Bekijk hier onze Leisure Brochure

Handig om te weten

  • Mocht het zeer slecht weer zijn, dan vind de Moestuin BBQ Live binnen in één van onze zalen plaats.
  • Indien nodig zijn er terraskachels en dekentjes aanwezig.
  • Lust u iets niet of bent u ergens allergisch voor? Laat dit dan tijdig aan ons weten, dan houdt onze chef-kok daar rekening mee
  • Voor "de Moestuin rekenen we een zaalhuur van €450,00

Reserveren

Staan uw wensen er niet bij, heeft u meer informatie nodig of wilt u reserveren? U kunt contact opnemen middels onderstaand offerte reserveringsformulier, telefonisch via +31 (0)299-365656 of via de e-mail via sales@hotelvolendam.com.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan