Restaurant

Lunch

Heeft u overdag wat te vieren? Een zakelijke bespreking? Of gewoon zomaar? Kom dan lunchen bij Restaurant Martinus. Geniet van een broodje carpaccio, clubsandwich Katwoude of een van de vele andere lunchgerechten. Neem daar een lekker bakje koffie, een vers geperste jus d’orange of glas melk bij en uw lunch is compleet. Bekijk  onze lunchkaart.

Bekijk hier ons restaurant

Openingstijden
Elke dag kunt u van 11:00 tot 17:00 uur terecht bij Restaurant Martinus voor een heerlijke lunch. Wanneer het mooi weer is kunt u ook plaatsnemen op ons buiten terras.

Groepen
Wilt u met meer dan 20 personen komen lunchen? Geen probleem. Voor groepen van meer dan 20 personen kunnen wij naast onze lunchkaart ook een lunchbuffet aanbieden.

Meer informatie over ons lunchbuffet? Neem dan contact met ons op via info@hotelvolendam.com of 0299-365656. Voor grote groepen is reserveren gewenst.

Reserveren?
Reserveren voor een lunch is niet noodzakelijk. Mocht u willen reserveren dan kan dat via onderstaande button, telefonisch via 0299-365656, per e-mail via info@hotelvolendam.com of via een chatbericht op onze Facebookpagina.

Reserveer een tafel