Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Op Moederdag worden de moeders in Nederland extra in het zonnetje gezet!
Verras je moeder met een heerlijke brunch op 14 mei. U kunt deze middag genieten van verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, een eitje, fruit en nog veel meer tijdens het uitgeserveerde 5-gangen brunch. Geniet rustig aan tafel van alle lekkers die wij te bieden hebben.

BEIDE DAGEN ALLEEN NOG TE RESEVEREN VOOR 12:30 UUR!!!

Vier de paasdagen, 9 & 10 april met de hele familie in Van der Valk Hotel Volendam! U kunt deze middagen genieten van verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, een eitje, fruit en nog veel meer tijdens het uitgeserveerde 5-gangen paasbrunch.
Geniet rustig aan tafel van alle lekkers die wij te bieden hebben.

Lunchen? Dineren? Borrelen of alleen een drankje? Van der Valk Hotel Restaurant Volendam biedt verschillende mogelijkheden.
Zo kan u in ons restaurant Martinus genieten van zowel een ontbijt, lunch of diner
In onze hotelbar kunt u ook terecht voor een hapje of een drankje.
Bij mooi weer kunt op onze prachtige terras plaatsnemen met uitzicht over het  polderlandschap. Bekijk ook onze drankenkaart en terrasspecials.

Bar & Lounge

Bar & Lounge

Ontmoet u iemand privé of zakelijk? Voor beide ontmoetingen is onze Bar & Lounge een prima gelegenheid om even een kopje koffie, hapje, drankje, High Tea of lunch te nuttigen. Schijnt de zon? Neem dan lekker plaats op het terras!

Bekijk hier onze drankenkaart

Bekijk hier onze wijnkaart

Bekijk hiervoor ook onze terrasspecial

Op zoek naar een leuk idee om te doen? Gewoon gezellig als uitje met een groep vriendinnen of heb je een feestje te vieren? Wat dacht je van een overheerlijke High Tea. Geniet een middag lang van de lekkerste soorten thee met daarnaast overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen.

De High Tea is te reserveren tussen 12:00-17:00 uur en beschikbaar voor hotelgasten. Komt u van buitenaf? Kom bij ons borrelen of dineren en geniet!

Laat je verwennen met een High Tea 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten