Eten & Drinken

Helaas is ons restaurant op dit moment gesloten, maar wij bieden wel de volgende mogelijkheden. 

Ontbijt

Voor hotelgasten bieden wij een afhaal ontbijtbuffet aan. Bij het inchecken kunt u een tijd reserveren voor het ontbijt, u kunt dan langs het ontbijtbuffet lopen en neemt vervolgens het ontbijt mee naar de kamer. Wij verzoeken u vriendelijk om de lege borden van het ontbijt terug te plaatsen buiten de kamer. Zo kunnen wij dit weer netjes opruimen.

Diner

Om u te laten genieten van een heerlijk diner is uw kamer omgetoverd tot private dining ruimte.

Bestel hier uw diner

  • Kies de optie "afhalen" rechts in het blauwe vakje. Indien u via uw mobiel bestelt: klik dan bovenin op “Winkelwagen” en schakel naar de pagina voor afhalen
  • Selecteer de gewenste gerechten en dranken
  • Vul uw gegevens in
  • Kies de gewenste aanvangstijd van uw diner
  • Vul bij de “opmerkingen” uw kamernummer in
  • Selecteer voor de betaling IDEAL

Wij zorgen voor een heerlijk diner die tot uw kamerdeur wordt gebracht. Voor uw kamer staat een tafel waarop wij de gerechten zullen klaarzetten.

Het diner zal per gang naar uw kamer worden gebracht. Wij kloppen aan, nemen afstand en u kunt de borden meenemen in uw kamer. Wij verzoeken u vriendelijk om de lege borden van het diner terug te plaatsen op de tafel buiten de kamer. Zo kunnen wij dit weer netjes opruimen.

Terras

Vanaf 28 april bent u weer van harte welkom bij ons op het terras voor een heerlijk drankje, borrel of lunch. Het terras is dagelijks geopend van 12.00 - 18.00 uur. Het terras is gedeeltelijk overdekt, er zijn warmte lampen, plaids en openhaarden om u warm te houden. Vooraf reserveren voor een tijdslot is mogelijk. De mogelijke tijdslots zijn 12.00/13.30/15.00/16.30 uur.

Reserveer voor het terras

Bekijk onze terras specials 

Afhalen & bezorgen

U kunt ook uw gerechten afhalen of laten bezorgen.

Bestel hier

Alcohol

Tot 20:00 uur zijn alcoholische dranken verkrijgbaar en kunnen uitsluitend op uw hotelkamerkamer genuttigd worden.

Agenda

Op zoek naar een leuk uitje? Bekijk dan ook zeker onze agenda Lees meer

Volgende