Green key: Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sinds kort beschikken we over de Green Key certificering en wel met classificatie GOUD! De Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Duurzaam en comfort

De Green Key staat garant voor de inzet van de accommodatie om er alles aan te doen om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Zo wordt er zuinig omgegaan met energie, water, gas en is er zorg voor afvalverwerking. De criteria van de Green Key zorgen ervoor dat er een goede balans is tussen duurzaam ondernemen enerzijds en comfort anderzijds.

Milieuvriendelijke maatregelen

Om voor de Green Key in aanmerking te komen, moeten ondernemingen maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveaus van certificering: Brons, Zilver, Goud. Hoe meer optionele maatregelen een accommodatie vervult, hoe beter de certificering is.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Ons hotel wordt erkent als een accommodatie met een zichtbaar beleid voor het verduurzamen van ons hotel-, restaurant- en vergaderproduct. Zowel bij de interne bedrijfsvoering als bij de keuze van leveranciers, houden we nauwlettend rekening met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij zullen continue bezig zijn om ons product verder en nog beter te ontwikkelen en te verduurzamen.

Lees onze  en ons .

www.greenkey.nl

 

Bekijk ook