Fietsen

Fietsen in de mooie omgeving van Van der Valk Hotel Volendam is niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog een corona proof. Ga lekker actief op pad en ontdek de mooie omgeving. Bepaal zelf jouw route of kies een bestaande route. Bij de receptie kunt u altijd terecht voor een leuke route en het huren van uw fiets of boek uw fiets online hier.

Ontdek de hotelomgeving met onze 'Backyard' fietsapp

Backyard?

Wat is er leuker dan op de fiets onze achtertuin te ontdekken? Van der Valk maakt het u graag gemakkelijk en daarom bedachten we Backyard, de fiets-app die uw hotelovernachting koppelt aan op maat gemaakte, mooie fietsroutes in de directe omgeving van uw Van der Valk hotel.

Download on the Apple Store       Get it on Google Play

Backyard is je ultieme fietsmaatje-app die je hotelverblijf omtovert tot een lokaal avontuur. Met Backyard kun je een reeks zorgvuldig samengestelde fietsroutes rondom je hotel verkennen en unieke hotspots ontdekken die toeristen meestal missen.

Elke route is verrijkt met niet te missen hotspots, zoals verborgen uitzichtpunten, populaire cafés, historische bezienswaardigheden en lokale ontmoetingsplekken.

Backyard is meer dan een fiets-app; het is een unieke manier om je reisbestemmingen te ervaren. Of je nu één nacht blijft of een week, laat Backyard je leiden naar de lokale ervaringen die je reis onvergetelijk maken.

Bekijk onze fietsroutes    

Andere fietsroutes

Kijk hier naar de fietsroutes in de omgeving. 

Wij hebben uitstekende huurfietsen voor u klaar staan. Liever een e-bike? Ook dat is mogelijk, u kunt zelfs kiezen voor een echopper. Kijk hier voor meer informatie over de verhuur. Bent u benieuwd naar het fietsplan?