Van der Valk Hotel Volendam lakt door voor Tijn

Van der Valk hotel Volendam zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersencelstamkanker.

Op zondag 3 september organiseert Van der Valk Hotel Volendam de actie ‘Van der Valk Hotel Volendam lakt door voor Tijn’ in samenwerking met Stichting Semmy.

Bij Van der Valk Hotel Volendam kunnen mensen op 3 september hun nagels laten lakken tussen 12:00 en 19:00 uur voor het goede doel. Dit is in het kader van de actie Lak door Tijn, wat onderdeel is van Stichting Semmy. Met de actie Lak door Tijn is meer dan 1,2 miljoen euro opgehaald. Stichting Semmy blijft zich inzetten voor Tijns lotgenoten. Hier draagt onder andere Van der Valk Hotel Volendam graag een steentje aan bij. 

Maar niet alleen Van der Valk Hotel Volendam draagt graag haar steentje bij. Ook Van der Valk Hotel Tiel, Hotel Goes, Hotel Haarlem, Hotel Hoorn, Hotel Nuland, Hotel Vianen, Hotel  ’s Hertogenbosch-Vught en Hotel Leusden-Amersfoort gaan zich inzetten voor Stichting Semmy. Alle hotels zullen op 2 en/of op 3 september tussen 12:00 en 19:00 uur gaan inzetten om zoveel mogelijk nagels te lakken en nagellakken te verkopen.

Elfi van der Valk: “Als je een doel hebt en focus dan kom je heel ver. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar hersenstamkanker. Ieder bijdrage brengt het doel dichterbij: het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.”

Het uitgangspunt is dat er zoveel mogelijk potjes nagellak ter waarde van 10 euro worden aangeschaft en dat er eventueel extra donaties worden gegeven aan de vrijwilligers die lakken. Iedere bijdrage brengt het doel van Stichting Semmy dichterbij: het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersencelstamkanker.

Komt u ook uw nagels laten lakken voor het goede doel? Of koop één van Tijn zijn favoriete kleuren in nagellak (blauw, rood, roze en paars).