Eten & Drinken

Heerlijke lunch in Restaurant Martinus

Heeft u overdag wat te vieren? Een zakelijke bespreking? Of gewoon zin in een lekkere maaltijd? Kom dan onder de middag lekker lunchen in ons sfeervolle Restaurant Martinus, waar Noord-Hollandse gastvrijheid nooit veraf is. Geniet van een broodje carpaccio, een clubsandwich Katwoude of één van de vele andere gerechten die op onze lunchkaart staan. Wij bieden zowel warme als koude gerechten aan. Zo heeft u de keuze tussen een variatie aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Kortom, voor ieder wat wils. Alles is bereid met verse en eerlijke producten. Vergezel uw lunch met een lekker kopje koffie, een glas vers geperste jus d’orange of glas melk bij en uw lunch is compleet. Dit alles in combinatie met een sfeervol interieur en de bekende Van der Valk service staat gelijk aan één grote culinaire ontspanning.

Bekijk hier onze Lunchkaart

Bekijk hier ons restaurant

Openingstijden

Elke dag kunt u van 11:00 tot 17:00 uur terecht bij Restaurant Martinus voor een heerlijke lunch. Indien de zon buiten schijnt en het weer het toelaat, is ons buiten terras ook geopend. U kunt hier dan ook plaatsnemen om te genieten van een heerlijke lunch terwijl u de nodige dosis vitaminen D opdoet. 

Groepen

Wilt u komen lunchen met een groter gezelschap (met meer dan 20 personen)? Dat is geen enkel probleem! Voor groepen van meer dan 20 personen kunnen wij naast onze lunchkaart ook een heerlijk lunchbuffet aanbieden. 

Wenst u meer informatie over ons lunchbuffet? Neem dan contact met ons op via info@hotelvolendam.com of 0299-365656. Voor grote groepen adviseren wij u om vooraf te reserveren, alsook speciale dieetwensen en/of allergieën op voorhand te melden.

Reserveren

Reserveren voor een lunch is niet noodzakelijk. Mocht u toch willen reserveren om zeker te zijn van uw tafel, dan kan dat via onderstaande button, telefonisch via 0299-365656, per e-mail via info@hotelvolendam.com of via een chatbericht op onze Facebookpagina.

Reserveer een tafel